Tennis Sportens Dag lørdag den 5. maj 13.00 til 15.00
Dato: 5. maj 2018 Kl.: 13:00

Landsdækkende tennisevent rammer Aars 

Lørdag den 5. maj inviterer mere end 200 tennisklubber landet over til en dag i tennissportens tegn. Én af dem er, Aars Tennisklub. 

Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer Aars Tennisklub alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Sports Allé 6 til en dag med tennispil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 13.00 til kl. 15.00. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan i dagens anledning kvit og frit låne ketsjere og bolde. 

Tennis er for alle! 

”Til Tennissportens Dag kan alle interesserede få lejlighed til at prøve kræfter med tennis”, fortæller klubbens formand Christina Tange. ”Alle er velkomne og alle kan være med – uanset alder og niveau. Det er ligegyldigt, om man har prøvet at spille tennis før eller ej, og vores trænere står klar til at hjælpe gæsterne godt i gang på banerne.” 

Vind fede tennis præmier! 

”Du kan se mere om Tennissportens Dag og tilmelde dig på www.bevægdigforlivet.dk/tennis under Aars Tennisklub. Så deltager du samtidig om fede tennis præmier. Får du dig ikke lige tilmeldt, er du meget velkommen til at se ud i klubben alligevel.” slutter Christina Tange af med. 


DGI og Dansk Tennis Forbund står bag
Bag arrangementet står Aars Tennisklub i tæt samarbejde med Bevæg dig for Livet – Tennis, herunder DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund. Visionsleder i Bevæg dig for Livet – Tennis, Lorenz Sønderby, siger: ”Med Tennissportens Dag vil vi gerne introducere danskerne for de mange glæder og fordele ved tennis. Blandt andet er ketsjersport mere gavnligt for helbredet, end mange andre populære fritidsaktiviteter, og du kan dyrke tennis sammen som familie på tværs af generationer.”

Tilmelding er lukket: arrangementer er igang eller overstået!


Kalender
Julehygge
28. november 2019
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
Houmann Materieludlejning A/S


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6