Damerne måtte tage hjem fra Smilets By uden smil på læben
13. august 2018
2. sidste runde af denne sæsons udendørs holdturnering bød på nederlag til både vores dame- og Jyllandsserie herrer hold. 1. holdet sad over.

Damerne tog en tur til Aarhus og AGF lørdag formiddag, og trods lidt ustabilt vejr, blev der alligevel spillet tennis. Lenette og Emma tabte begge deres kampe, men det lykkedes at vinde den ene af de tre single kampe, da Christina - noget overraskende for hende selv - trak en sejr hjem i 3. sæts matchtiebreak. Hun kunne desværre ikke gentage mesterstykket i doublen da Lenette og Christina tabte efter en tæt kamp. Holdkampen endte 3-1 til AGF.

JS-herrerne kunne desværre ikke stille hold til udekampen i Skive og måtte derfor lade sig tabe uden kamp 0-6.

Sidste runde i udendørssæsonen spilles næste weekend. Her tager damerne imod ALTS hjemme  på anlægget, fredag kl. 17. JS-herrerne skal en tur til Brønderslev på lørdag og 2. divisionsherrerne krydser klinger med Risskov hjemme på lørdag.

Opstart indendørs
1. oktober 2018