Prisfest juniorer 2017 - hædring af Elias og Jeppe
3. oktober 2017
Juniorafdeling har afholdt afslutning/prisfest for junior 2017, hvor spillere bliver hædret for deres indsat i løbet af året. Her i 2017 har der ikke været nogle ungdomsspillere, der har vundet deres række i holdturnering, og heller ingen der er løbet med et Jysk Mesterskab, så desværre var der ingen hædringer for disse præstationer.

MEN 2 ungdomsspillere blev hædret som "Årets Kammerat" og "Årets junior".

"Årets Kammeret" gik til Jeppe Sørensen. Emma Henningsen motiverede indstillingen med, at Jeppe altid er en frisk dreng, der møder op til træning med et godt humør, som smitter af. Desuden er Jeppe en meget tålmodig dreng, som kan med alle uanset alder og køn. Sluttelig er Jeppe god til at give en hjælpende hånd til klubbens arrangementer.

"Årets Junior" gik til Elias Jacobsen. Her motiverede Emma indstillingen med, at fra første gang Elias fik en ketcher i hånden, så har han vist sig at være meget lærernem i forhold til tennissporten. Hans udvikling er gået stærk, som har betydet, at han ofte spiller med dem, der er ældre end ham selv. Desuden giver hanaltid sig selv fuldt ud og viser stor disciplin.

STORT TILLYKKE TIL BEGGE

Bestyrelsesmøde