Nyt tennisinitiativ fra Aars Tennisklub for skoler og SFO'er
28. august 2018
I arbejdet på at skabe medlemsvækst og generelt udbrede opmærksomheden omkring tennissporten har Aars Tennisklub søsat et helt nyt initiativ, som vi forventer os meget af.

Kort og godt handler initiativet om at gøre tennis mere tilgængelig for børn og unge i Aars og omegn, så de kan prøve kræfter med en helt ny sportsgren, som måske ikke alle vidste eksisterede i deres lokalområde. I samarbejder med skoler/SFO'er tilbyder Aars Tennisklub at man i en uges tid gratis låner tennisudstyr af klubben til fri afbenyttelse. Man låner: 1 x minitennisnet, 4 x ketcherer og bolde med forskellige sværhedsgrad.

I forrige uge afprøvede vi dette initiativ på Vestrup Skole/SFO.

- Tennis herude er en stor succes. Der har været en stor efterspørgsel og flere forældre har allerede spurgt efter træningstider i klubben, udtaler pædagogmedhjælper Karin Mahneke.

Vores egen Emma Henningsen var med ude i Vestrup på første dagen, for at give en basisintroduktion til både børn og pædagoger. På den måde bliver børnene introduceret til tennis og pædagogerne lærer nogle basale ting, så de selv kunne styre det resten af ugen.

- Efter vi havde sat nettet op i skolegården, lavede vi boldfølingsøvelser og spillede frit over nettet. Jeg sluttede af med at vise dem spillet "Rundt om nettet" og jeg spillede også selv lidt med, lyder det fra Emma.

Hvis dette lyder som noget for din skole/SFO, så kontakt os via hjemmesiden eller Facebook, så kan vi få sat en aftale i stand. Dette tilbud er gratis for alle som ønsker det.

Houmann Materieludlejning A/S