Sæsonen slutter som den startede for seniorholdet
27. august 2019
I weekenden spillede seniorholdet sæsonens sidste kamp på hjemmebanen på Sports Allé, hvor Silkeborg var kommet på besøg. Ingen af holdene havde noget at spille, da deres positioner i puljen ikke var til at rykke på uanset resultatet. Kampene skulle dog spilles før sæsonen kunne lægges i seng. Holdet bestod af Mads Henningsen, Kenneth Nielsen, Simon Degn og Anders Simoni.

Simon og Anders tabte begge deres singler og deres double. Kenneth lagde godt ud og vandt første sæt i hans single, men måtte se sig slået efter en tæt kamp der blev afgjort i matchtiebreak. Mads formåede dog at hive en enkelt sejr hjem, da han lettere ubesværet gjorde det onde ved hans modstander. Kenneth var igen involveret i en lang kamp i doublen med Mads, som også blev afgjort i matchtiebreak. Desværre tippede sejren til Silkeborg der vandt 6-7, 7-6, 10-8.

Dermed tabte seniorholdet den 7. og sidste kamp, hvilket også betyder at alle kampe i denne sæson er blevet tabt.

- Sæsonen har været lang og utrolig hård. Vi har haft modvind det meste af vejen og ikke fået meget givet af modstanderne. Desværre manglede både heldet og niveauet til at kunne blive i 2. division. Det vi har tilbage er vores humør, og det svigter heldigvis aldrig, udtaler Mads.

Aars Tennisklubs seniorhold rykker ud af 2. divsion og skal i næste sæson gøre alt hvad de kan for at kræve deres plads tilbage. En udfordring som Mads ser meget frem til.

- Vi glæder os egentlig bare til at komme i gang igen, så vi kan få genvundet vores ære, og bringer Aars Tennisklub tilbage hvor de hører til, slutter Mads.

Opstart indendørs
30. september 2019