Spar Nord Open blev afviklen i "næsten" tør vejr
7. august 2017
Aars Tennisklub afholdte i weekenden Spar Nord Open for senior og veteran spillere med godt 50 deltagere fra 16 forskellige klubber, så turneringen var igen i år fuld booket med 10 rækker og ca. 90 kampe over weekenden. 

Som et trækplaster havde VW Aalestrup sat en præmie på højkant blandt deltagerne, nemlig at der blandt deltagerne blev trukket lod om en VW Golf, som man frit fik stillet til rådighed i en måned. Den heldige vinder blev Allan Berndtz Johansen fra Aars Tennisklub, der glad kunne kører hjem i den nye bil. 

Det var ellers en glad og træt turneringslederleder Kenneth Møller Nielsen, der efter travl weekend med de første kampe fredag aften, hvor vejret drillede noget med byger, og kampe fra lørdag kl. 8.30 til kl. 22.00 og igen søndag fra kl. 8.30 til kl. 18.00, kunne konstatere, at turneringen igen var en succes med glade deltagere, der allerede var klar til at tilmelde sig næste år igen. 

Som sagt blev der spillet ca. 90 kampe og rigtig mange af dem var tætte. En af de mere dramatiske var semifinaleopgøret i herresingle A-rækken mellem Thomas Jacobsen og Kristian Jørgensen – begge Randers Tennisklub og i familie med hinanden. Kampen bølgede frem og tilbage med lange og opslidende dueller. Første sæt vandt Kristian Jørgensen i en tie-break efter 6-6 i sæt. Det samme gjorde sig gældende i andet sæt blot med Thomas som vinder. I starten af tredje sæt måtte Kristian Jørgensen trække sig med krampe, så vinder blev Thomas Jacobsen, der i finalen tabte til Johan Stampe, Aalborg. 

Aars Tennisklub deltog i 5 af finalerne, hvoraf 3 blev vundet. I den ene række dog med en makker fra Randers. Finaleresultaterne i de forskellige rækker blev ellers som følgende: 

Damesingle A: Albena Mihovska, Aalborg TK – Emma Henningsen, Aars 6-3,6-3
Damesingle Veteran: Kirsten Boel, Vestsalling, - Annette Dohm, Støvring (puljeturnering – begge havde vundet 2 kampe – Annette slog faktisk Kirsten i den indbyrdes opgør.
Herresingle A: Johan Stampe, Aalborg TK – Thomas Jacobsen, Randers TK 7-6, rtd
Herresingle C: Dennis Larsen, Farsø, - Rasmus Nielsen, Farsø 6-4, 6-3
Herresingle Veteran: Poul Erik Pedersen, Aars – Christian Nissen, Viborg 6-2,6-4
Damedouble: Christina Tange/Lenette Pedersen, Aars – Kirsten Boel/Anna Maria Madsen, Vestsalling 6-4,6-0
Herredouble: Niels Serve/Søren Serve, Hørning – Jesper Engelund/Mads Brix, Aalborg TK 6-2, 6-3
Herredouble veteran: Jens Eric Studsholm/Klaus T. Huusom, Nørresundby – Gert Rasmussen/Poul Erik Pedersen, Aars 7-5, 6-3
Mix-double: Stine Jacobsen/Thomas Jacobsen, Aars/Randers – Christina Tange/Allan Sørensen, Aars/Randers 6-4, 7-5
Mix-double veteran: Conny Larsen/Jens Eric Studsholm, Viborg/Nørresundby – Lilian Hansen/Klaus T. Huusom, Støvring/Nørresundby 6-2, 5-7, 10-7 match tiebreak 

Finaledeltagerne blev præmieret med tøj fra HEAD samt specialøl fra trappisten, Aars. 

Se alle resultater her


Kalender
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
Coolsport


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6