Bestyrelsen har konstitueret sig med Christina Tange som formand
4. marts 2018
Efter snart 80 år har Aars Tennisklub igen fået en kvindelig formand. På det konstituerende møde blev Christina Tange valgt til ny formand efter Kenneth Møller Nielsen, der valgte at trække sig på generalforsamlingen grundet studie og arbejde.
Klubben skal helt tilbage til 1939 for at finde den eneste kvindelig formand klubben har haft til d.d. – Ninna Gregersen, der sad som formand i 9 år og blev æresmedlem i 1988.
 
Christina Tange er et kendt ansigt i klubben igennem mange år. Hun har været i bestyrelsen siden 2016 og har primært haft turneringspillerne som ansvarsområde. Før hun kom i bestyrelsen, var hun udvalgsmedlem. 

Christina Tange udtaler, at hun glæder sig til at varetage formandsposten og håber, at hun kan føre klubben videre i samme gode ånd som klubben har været ført igennem mange år, nemlig som ”klubben for alle – i alle aldre”. Ikke mange klubber har så bred en medlemsskare som Aars Tennisklub – det skal fastholdes og helst således at ungdomsspillerne udgør ca. 50% af den samlede medlemsskare – dette også af hensyn til de nuværende tilskudsregler, der er for lokaletilskud i Vesthimmerlands Kommune. 

Bestyrelsen konstituerede sig åledes:
Formand: Christian Tange
Kasserer: Poul Erik Pedersen
Næstformand: Tommy Henningsen
Menigt medlem/ungdomsudvalg: Jette Linde
Menigt medlem/ungdomsudvalg: Bolette Kristensen
Menigt medlem/Senior-/motionistudvalg: Bo Christiansen 

Klubben har en ledig plads i bestyrelsen, som bestyrelsen har bemyndigelse til at besætte i løbet af året.


Kalender
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
NCO byg, Aars A/S


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6