Stillingsopslag - nyt medlem i Aars TK´s bestyrelse
7. marts 2018
Klubben har en ledig plads i bestyrelsen, som vi gerne vil have besat, Man er velkommen til at få en prøveperiode.

• Har du lyst til at sidde med i en dynamisk og handlekraftig bestyrelse, hvor vi omsætter gode ideer til fælles handling?
  • Har du blik for hele banen samtidigt med, at du fokuserer på bolden?
  • Har du lyst til at være med til at gøre Aars Tennisklub til en endnu bedre klub at være medlem, leder eller forældre i?
  • Erfaring med bestyrelsesarbejde er ingen forudsætning – ej heller en diskvalifikation!
  • Lysten til at bidrage til den gode stemning og deltage i en velfungerende bestyrelse er til gengæld et ufravigeligt krav! ??
  • Har du erfaring med PR via Facebook, redigering af hjemmeside, pressemeddelelser o.l. gør det absolut intet, men vi hører gerne fra alle, der har interesse.

Vil du høre mere omkring bestyrelsesarbejdet, så hold dig ikke tilbage - Kontakt formand Christina Tange tlf. 40721513 eller kasserer Poul Erik Pedersen tlf. 21418880

Stillingsopslag – udvalgsmedlem eller ildsjæl i Aars Tennisklub

Har du lyst til at give et nap med i et af vores udvalg, eller har du en god ide, som du mener, at klubben skal forfølge, så er du også mere end velkommen til at rette henvendelse til en af ovennævnte eller en af de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

NCO byg, Aars A/S