PAY & PLAY i Aars Tennisklub
21. april 2018
Aars Tennisklub har indgået et samarbejde med Wanna Sport omkring udlejning af klubbens kunststofbane til “ikke” medlemmer. 

Næstformand Tommy Henningsen, der er ansvarlig for klubbens anlæg udtaler: ”Klubbens mål med dette er at ramme de mange, der gerne vil spiller på tennis i ferien, og de borgere i Vesthimmerlands Kommune der også gerne vil spille tennis en gang imellem, men de synes ikke, at de vil være medlem af en forening med de forpligtigelser, det giver. 

I første omgang er det kun klubbens kunststof bane, der står til rådighed til dette formål, men alt efter søgning vil vi vurdere det i bestyrelsen, fortsætte Tommy Henningsen. 

Banen kan bookes igennem Wanna Sport fra kl. 7 morgen til kl. 22 aften i hele sommerhalvåret. Baneprisen for en time er kr. 100,00, så det er til at komme over for de fleste, da man jo normalt er 2 eller 4 til at dele beløbet. 

I klubben håber vi selvfølgelig også på, at vi med dette initiativ kan støtte op omkring kommunens ønsker om flere turister til Vesthimmerlands Kommune, da det giver turisterne i området flere aktivitetsmuligheder. Skulle ordningen være en ”fødekæde” til flere medlemmer i Aars Tennisklub, gør det bestemt heller ikke noget slutter Tommy Henningsen af med et smil.


Kalender
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
Coolsport


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6