"Bevæg dig for livet"
22. april 2018
Aars Tennisklub er en del af projektet ”Bevæg dig for livet” – og tennis er den sportsgren der forlænger livet længst! 

”At idræt er sundt for krop og sjæl er alle vist klar over, men hvor mange ved, at tennis er en af de få idrætsgrene, hvor man igennem et langt livsforløb kan nyde sin idræt både på individuelt plan og som holdidræt. 

I Aars Tennisklub kan man dyrke tennis i årets 365 dage fra kl. 7 morgen til kl. 23 aften, da klubben råder over et udendørs- og indendørsanlæg, der er et af Jyllands flotteste”, udtaler formand Christina Tange. 

Hvordan man vælger at være en del af klubben, er meget frit. Man kan være med i fællesspil/træning eller spille på ledige banetimer. Ikke mange idrætter som tennis samler familier over generationer omkring én sportsgren, og samtidig er det en idrætsgren, som man kan have meget glæde af på ferie. 

Normalt spiller man 1 til 2 timer ad gangen, så tidsforbruget kan passes ind i de flestes hverdage. Efter spil er der gode muligheder for socialt samvær i indendørs Cafe, udendørs terrasse eller på de grønne områder. Klubben har også en grill til fri afbenyttelse. 

Christina Tange fortsætter, ”Ikke nok med at tennis er meget fleksibel for medlemmerne, men det er samtidig videnskabeligt bevist, at ketcher sport er den idrætsgren, der holder de ældre i den bedste sundhedstilstand længst, hvorfor dødsrisikoen for de ketcher svingende ældre er markant lavere end ved andre sportsgrene” – link til artikel: (https://videnskab.dk/krop-sundhed/tennis-og-badminton-forlaenger-livet-markant). 

Tennis giver mange forskellige bevægelser med kroppen i forhold til andre idrætsgrene f.eks. mange små intervalløb og retningsskift, så du bliver bedre til at holde din balance. Uanset om du er ungdomsspiller eller seniorspiller, vil du opleve stor glæde ved sporten. 

Tennis kan være svært at starte på, men i Aars Tennisklub har vi et intro-forløb på ca. 12 timer for alle årgange – ung som ældre, så man kan komme godt i gang. Et intro-forløb omhandler de grundlæggende slag, regler og brug af klubbens faciliter. Læs meget mere på klubbens hjemmeside omkring muligheder for opstart med et intro-forløb.


Kalender
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
Coolsport


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6