Sport og sjov i sommerferien - Tennisskole i uge 27 og 32
21. maj 2018
Aars Tennisklub afholder både tennisskole i uge 27 og som noget nyt i uge 32 på klubbens anlæg Sports Allé 6, Aars. Tennisskolen er på linje med andre sommerskoler blevet et fast tilbud til kommunens børn, så sommerferien bliver indholdsrig på oplevelser for børnene.

Tennisskolen er bygget op omkring 4 forrygende dage med tennis, leg og konkurrencer!!

Tennisskolen foregår over 4 dage – mandag til torsdag i ugerne - fra kl. 9.00 til kl. 15.00.

Klubbens træner Kim Ankerstjerne vil sammen med hjælpetrænere sørge for, at børnene får en masse af sjove oplevelser, når de indtager de røde grusbaner. Kim Ankerstjerne udtaler: ”Børnene skal aktiveres på flere forskellige måder, så de får 4 forrygende dage, hvor der ud over tennis også skal være plads til vandkampe, hvis vejret tillader det. Deltagerne inddeles i grupper, der tager hensyn til alder, niveau, kammerater og køn. Når ugen er ovre får alle et diplom for deltagelse i tennisskolen.

”I Aars Tennisklub håber vi naturligvis på, at mange af ”ikke medlemmerne” får lyst til at fortsætte med tennissporten”, udtaler Bolette Kristensen fra Aars Tennisklub. ”Skulle vejret viser sig fra sin mere våde side, har klubben heldigvis mulighed for at rykke ind i tennishallen, så man kan lege og spille tennis i tørvejr, slutter Bolette Kristensen.

Hvem kan deltage?

Alle børn i alderen 7 – 14 år kan deltage uanset om man er medlem af Aars Tennisklub.

Hvad koster det?

Der er en kostpris på kr. 400,00 for at være med på tennisskolen. For det får man

• 4 dages spændende og sjov tennis
• Gratis frugt og saft hver dag
• T-shirts m.m.
• Gratis låneketcher, såfremt man ikke har en.
• Festlig afslutning på ugen – grillarrangement sammen med forældre.

Der er stadig ledige pladser!! – så man kan stadig nå at tilmelde sig.

Tilmelding sker via klubbens hjemmeside www.aarstennisklub.dk, hvor man kan finde andre relevante oplysninger omkring klubben.

Opstart indendørs
1. oktober 2018