HEAD EVENT i Aars Tennisklub
21. maj 2018
Aars Tennisklub har netop afholdt HEAD Event med besøg af danske topspillere: 24 årige Anders Grinderslev nr. 17 i Danmark og cheftræner for Skovbakken, Århus samt 15 årige Richard Biagiotti, der satser 100% på at få en professionel tenniskarriere, da han deltager på juniortourer sammen med en gruppe fra Sverige. 

Godt 50 medlemmer og interesserede var mødt frem for at overvære de 2 topspillere dyste mod hinanden i et sæt til 6. Det blev et sæt i et utroligt højt tempo med mange velspillede bolde, så der var stor beundring og applaus fra de fremmødte til spillernes evner til at kontrollere slagene. Anders Grinderslev vandt 6-3 i et jævnbyrde sæt. 

Derefter fik ungdomsmedlemmer mulighed for at træne sammen med de 2 spillere, så de kunne få nogle tips fra en af Danmarks bedste trænere samt en spiller på vej op international. HEAD havde også taget ketchere og tøj med, så medlemmerne kunne prøve nogle nye ketchere og klubtøj. 

Hele arrangementet blev afviklet i en skøn sommeraften, og klubben var vært ved grill til de fremmødte, så der var rigtig sommerstemning på tennisanlægget.


Kalender
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
2P Reklame


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6