8 årige Lucas vinder sin første turnering i Aalborg
1. juli 2018
Lucas Krogh Pedersen startede med tennis sidste år efter at have deltaget på klubbens tennisskole. Han blev bidt så meget af tennis, at han valgte at satse på tennis i forhold til andre sportsgren, som han deltog i. 

Efter en ihærdig og målrettet indsat på træningsbanen i efteråret 2017, startede han så småt med at spille mini-tennis turneringer indendørs i vinteren 2017/2018, hvor han også lavede pæne resultater. 

Lucas træning er bygget op omkring play & stay princippet, hvor man spiller med bolde af forskellige hastigheder alt efter styrke og alder, og da Lucas er 8 år skulle han have spillet med de røde bolde men grundet for få tilmeldte, blev han rykket op i U-12 rækken med orange bolde. 

Det slog dog ikke Lucas ud, på trods af, at den længste kamp han havde spillet til dato var en 20 min. kamp i mintennis. Kampene skulle nu afvikles bedst af 3 sæt med et evt. 3. sæt som match tiepbreak, og dermed væsentlig længere kampe.
Før Lucas kunne lade sig hylde som vinder, skulle han igennem 3 hårde kampe. De 2 første kampe blev afgjort med en match tie break til 10, som 3. sæt. Sidste kamp blev vundet 6-4, 6-4. Efter 4 timers hårdt arbejde på grusbanerne i Aalborg kunne en træt og meget stolt Lucas modtage præmien for sejren. 

I efteråret skal han deltage i 2 turneringer, så det bliver spændende at følge Lucas i disse. Skulle nogle have lyst til at følge Lucas fodspor, har Aars Tennisklub tennis skole i uge 32, hvor Lucas er med igen. Tilmelding kan ske på klubbens hjemmeside. 

Stort tillykke til Lucas


Kalender
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
Jens Jacobs Maskinudlejning


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6