Spar Nord Open med ung lokal spiller i finalen i herresingle A.
6. august 2018
Aars Tennisklub afholdte i weekenden Spar Nord Open for senior og veteranspillere i det flotte danske sommervejr. Også i år var turneringen godt besøgt fra det fra det ganske land, så der var fuld gang i klubbens 5 baner fra kl. 9.00 til ca. kl. 18.00 både lørdag og søndag. Lørdag var der mulighed for fællesspisning, hvor godt 20 personer deltog i klubbens grill-arrangement. 

Herresingle A rækken er en licens turnering under Dansk Tennis Forbund og dermed også den række med størst prestige i at vinde. Aars Tennisklub var repræsenteret med 4 spillere i herresingle A, men bedst gik det for den kun 17 årige Mads Henningsen, der spillede sig i finalen efter flot og stabil spil i sine indledende kampe, hvor der kun blev afgift 7 partier. Modstanderen i finalen Emil Jankowski, Aalborg gjorde det endnu bedre, da han kun afgav 2 partier i de indledende kampe. Emil Jankowski var stor favorit til at vinde hele turneringen, men Mads Henningsen ydede godt modstand i finalen, men ved 3-3 i første sæt fik Emil overtaget og kørte kampen hjem med cifrene 6-3, 6-0, men det var et virkeligt flot resultat af Mads Henningsen, der dermed fik sit gennembrud i Spar Nord Open. 

Også i damesingle var Aars repræsenteret, hvor Emma Henningsen – søster til Mads Henningsen. Hun var ude en sand gyser mod Anette Dohm, Støvring, men Anette trak det længste strå i match tiebreak, så her blev det også til en flot 2. plads i rækken.
Turneringsleder Kenneth Møller Nielsen kunne efter knap 80 kampe se tilbage på en weekend med ene glade tennisspillere, flot tennisspil, så turneringen levede op til sit rygte som et af Jyllands hyggeligste tennisturneringer, der også årligt har mange gengangere – nogle melder sig stort set til med det samme til næste år, men klubben skal først have terminen godkendt fra Dansk Tennisforbund, før man kan lave den endelige invitation til 2019. 

Resultaterne i de forskellige rækker blev som følger. Alle finalisterne blevet præmieret med flotte præmier fra HEAD sportstøj og special øl fra Trappisten, Aars: 

Damesingle: Annette Dohm , Støvring – Emma Henningsen, Aars 6-3, 3-6, 10-6
Damedouble: Agnethe Lorentsen, Ø- Hornum/Karing Kruse, Støvring – Monica Henningsen/Emma Henningsen 6-2,6-3
Herresingle A: Emil Jankowski, Aalborg -Mads Henningsen, Aars 6-3,6-0
Bonusrunde herresingle A: Walter Malchau, Hjørring – Allan B. Johansen, Aars 6-3, 6-2
Herresingle B: Rasmus Konge, Hjørring – Mads Brix, Aalborg 6-2, 6-1
Herresingle C: Dennis Larsen, Farsø – Kristian Korsgaard, Hobro 6-2, 4-6, 10-8
Herresingle veteran: Poul Erik Pedersen, Aars – Jess O. Jensen, Lystrup 6-4,6-3
Hererdouble: Rasmus Konge, Hjørring/Daniel Meyer, Aalbrog – Christoffer Madsen/Andy Vanopslagh, Herning 6-3, 4-6, 10-7
Herredouble Veteran: Jesper Gunvald/Jan Folkermann, Aalborg – Erik Pedersen/Jørgen Brink, Aars 6-2, 4-1 rtdKalender
Opstart indendørs
30. september 2019
Efterårsferie i uge 42
14. oktober 2019
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
DanBolig Vesterhimmerland


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6