Optur og nedture under sidste runde af udendørssæsonen 2018
20. august 2018

Den sidste runde af 2018's udendørs holdturnering blev i weekenden afviklet, og det var både på godt og ondt.

Damerne lagde ud fredag aften hjemme mod ALTS, hvor det lykkedes Lenette, Stine og Emma at hive en sejr hjem og en god start på weekenden. Sejren kom i hus på baggrund af et 3-1 resultat, hvor Emma fik en WO, Stine vandt sikkert og doublen bestående af Lenette og Stine blev kørt i hus. Dog måtte Lenette lide et nederlag i singlen efter en flot og tæt kamp. 1. divisions damerne ender som nr. 4 i deres pulje.

1. holdet bød Risskov op til dans lørdag formiddag hjemme på anlægget. Den sidste kamp resulterede dog desværre i et 1-5 nederlag. Allan, Kenneth og Mads tabte alle deres singler, sidstnævnte efter en tæt slutspurt. Kim fik pyntet på resultatet med en sejr i to sæt. Doublerne blev begge tabt. 2. division herrerne ender også som nr. 4 i deres pulje. 

Jyllandsserieholdet skulle have været en tur i Brønderslev, men kunne desværre ikke stille hold til denne kamp, og tabte derfor 0-6. Jyllandsserie herrerne ender sidst i derss pulje og skal derfor ned og spille serie 1 fra næste sæson.Kalender
Opstart indendørs
30. september 2019
Efterårsferie i uge 42
14. oktober 2019
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
Vesthimmerlands Kommune


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6