Kim Ankerstjerne stopper som træner 15/4
12. januar 2019
Til alle medlemmer og forældre til juniormedlemmer

Aars Tennisklub har de seneste 3 år haft Kim Ankerstjerne tilknyttet som træner for klubbens spillere. Kim´s kontrakt med klubben ophører den 15. april i år. I bestyrelsen har vi drøftet en forlængelse af kontrakten de seneste 3 måneder, men er kommet til det resultat, at vi desværre ikke har kunnet tilbyde Kim en ny kontrakt. Dette skal ses ud fra en økonomisk begrundelse. Klubben har siden 2012 til i dag gået fra en klub med ca. 240 medlemmer til knap 150 medlemmer. Ansvaret for dette påtager bestyrelsen sig og kan ikke tillægges kim´s indsats på nogen måde. Vi har svært ved at forklare nedgangen, men det er et fakta, og vi arbejder benhårdt i bestyrelsen for at tiltrække flere medlemmer - men det er svært, og der er mange tilbud nu om dage. Samtidig har vi mistet indtægter fra Kimbrerfesten og sponsorer - alt dette gør, at vi ikke har økonomi til at fortsætte med Kim eller en anden træner, som er på fuld aflønnet stilling på 2 hele dage om ugen.

Klubben vil derfor bruge de kommende 3 måneder på at lave aftaler med klubbens egne uddannede trænere. Vi håber, at vi kan få skabt et trænerteam, der er selvkørende, hvor trænerne samtidig får stor indflydelse på klubbens aktiviteter og drift. I Skørping har de haft stor succes med dette, men det kræver, at vi løbende får uddannet nogle trænere, der har lyst og energi til at tage en tørn over nogle år. Det kan samtidig give en større fleksibilitet med træningstider.

Fra klubbens side skal der lyde en stor tak til Kim for den indsats, han har gjort igennem de seneste 3 år, og heldigvis må vi ringe til ham, såfremt vi mangler hjælp til nogle aktiviteter. Vi ønsker Kim alt mulig held og lykke fremover, og I bestyrelsen håber vi, at I alle vil tage godt afsked med Kim, når han stopper.

OK Benzin