Flotte resultater ved JM 2019 af Anders og Mads
3. februar 2019
Aars Tennisklub deltog med 2 spillere ved Jyske Mesterskaber indendørs 2019 - Anders Simoni og Mads Henningsen.

Anders Simoni stillede op i 2 rækker, da han både spillede U18 og Senior række B. U18 rækken blev afholdt i Sønderborg, hvor Anders måtte se sig slået af Christoffer Hjelm Århus 1900 i første runde. Bedre gik det for Anders i Senior række B, der blev spillet i Kolding. Her mødte Anders i første runde Bo Christensen, Ribe Tennisklub. Kampen blev meget velspillet af begge spillere, men efter små 2 timers spil, havde Anders sikret sig avancement til 2. runde med cifrene 6-3, 6-4. Her mødte Anders Jørgen Hansen, Horsens Tennisklub. Selvom Anders kæmpede bravt, måtte han desværre se sig slået med cifrene 6-1 6-3.

Mads Henningsen stillede op i Senior single række A og Senior herredouble sammen med Walter Malchau, Aalborg

Mads spillede sig flot frem til semifinalen i A-rækken med 16 spillere. De første to kampe forløb forholdsvis gnidningsfrit for Mads, der vandt sikkert med cifrene 6-0, 6-2 og 6-2, 6-2. Efterfølgende mødte Mads Christoffer Hjelm, Århus 1900 i semifinalen – samme spiller, som Anders mødte i U-18 rækken. Det blev en semifinale, der blev afgjort på de små marginaler. Selvom Mads var bagud 2-5 i første sæt, lykkedes det ham at vinde det i tiebreak 7-6. Herefter tabte Mads andet sæt med cifrene 4-6. En matchtiebreak skulle herefter afgøre den tætte match. Igen kom Mads dårlig fra start og kom bagud 3-9. Herefter gjorde Mads et sidste comeback og tog 5 point i træk, før han måtte se sig slået af Christoffer efter 2½ times spil. Kampen endte med cifrene 7-6, 4-6, 8-10. Christoffer vandt efterfølgende finalen sikkert i 2 sæt. Selvom Mads tabte kampen, er det absolut en kamp, han kan se tilbage på med stolthed og bruge i de kommende kampe. I tennissporten er pointsystemet skruet således sammen, at man altid har mulighed for at komme tilbage, så det gælder bare om at kæmpe til den sidste bold, og det har Mads Henningsen virkelig fundet ud af det seneste år, hvor mange kampe der tidligere er blevet tabt, er blev vundet. Det lykkedes så ikke helt her, men tæt ved.

Første kamp i double med Walther blev også en meget tæt kamp, der blev afgjort i 3 sæt efter tir-break. Cifrene blev 6-4,3-6,10-7. I anden runde måtte de se sig slået af de topseedet par fra Vejle med cifrene 6-0,6-1.

Begge Aars spillere kan kun være tilfredse med deres indsats ved mesterskaberne.

Volkswagen Aalestrup