Generalforsamling i Aars Tennisklub
17. februar 2019
Lørdag d. 9 februar afholdte Aars Tennisklub den årlige generalforsamling i klubhuset. Knap 30 personer var mødt op til mødet, hvor Aars Tennisklub efterfølgende var vært ved en omgang stegt flæsk med persillesovs til stor tilfredsstillelse. Til bestyrelsen blev både Poul Erik Pedersen og Bo Christiansen genvalgt på 2 år. Dertil er Søren Ilsø Mahneke blevet valgt ind i bestyrelsen med ansvar for kommunikation og Jesper Hartvig Kristensen som ny formand i Aars Tennisklub. Begge vægles for 2 år. Det betyder så også at vi må sige farvel til vores nuværende forkvinde, Christina Tange, der er flyttet til København pga. uddannelse. Der skal lyde et stort tak for indsatsen til Christina! Hvert år uddeles seniorpokalen som overrækkes til et seniormedlem der enten gør en stor indsats på banen spillemæssigt eller i klubben som frivillig - eller begge dele. Dette års modtager blev Dick Husbond. Han modtager prisen på baggrund af hans arbejde med 60+ gruppen og hans evne til at agere redningsmand, når vi har stået og manglet en træner til skoleforløb eller en sommertennisskole. Vi er utroligt beærede over at have en mand som Dick i klubben. Årsberetninger fra: forkvinde, senior/motionistudvalget, ungdomsudvalget, træning/turneringsudvalget og bane/anlægsudvalget, kan læses i referatet fra generalforsamlingen.

OK Benzin