Dick Husbond blev hædret med Senior prisen ved Aars Tennisklubs generalforsamling
25. februar 2019
Senior prisen gives et seniormedlem, der enten gør en stor indsats på banen spillemæssigt eller gør en stor indsats for klubben som frivillig, eller det kan være begge dele. Motivationen for at senior prisen i 2018 gik til Dick Husbond var følgende:

Dick har været medlem i klubben igennem mange år - faktisk i 2 perioder - og gjort en rigtig stor indsats for klubben i begge perioder. Han opfylder også til fulde det med at være senior- endda plus. Dick har ageret redningsmand for klubben mange gange, når vi har haft brug for en træner til noget skoleundervisning eller en tennisskole. Dick har altid - på trods af sin alder - taget børnene med storm.

Dick har også en stor andel i, at Aars Tennisklub har fået en senior 60+ op at stå med ca. 30 spillere. Gruppen sætter stor pris på Dick's arbejde, og i 2017 indstillede de Dick til fritidsprisen i Vesthimmerlands Kommune. Dog fik Dick ikke prisen, men det var en rigtig fin indstilling, gruppen havde lavet. Dick er træner, tovholder og samlingspunkt på mange ting for gruppen.

I bestyrelsen er vi også rigtig glade for, at han altid er klar til at få gruppen mobiliseret, når vi har brug for nogle frivillige hænder. Det skal du have tak for, men hele 60+ gruppen skal have tak for den positive indgang, I altid har for at hjælpe klubben.

Som bevis på titlen fik Dick Husbond en pokal samt en buket blomster. Fra de deltagende på generalforsamlingen var der næsten stående bifald til Dick Husbond, så det var et populær valg til titlen.

Opstart indendørs
30. september 2019