Herrerne overlever i 2. division trods nederlag
6. marts 2019
Herrerne fra Aars Tennisklub kæmpede lørdag for klubbens overlevelse i 2. division, men på papiret var vejen til sejr allerede svær på forhånd, da man skulle op mod puljens nr. 1, Randers. Samtidig var man også afhængig af resultatet i Aalborg TK's kamp mod Viborg, da Aalborg TK ligger lige under Aars Tennisklub med få point. Der var derfor lagt op til en drabelig sidste runde af mændenes indendørsturnering.

Herrerholdet bestod denne dag af: 1. single, Mads Henningsen 2. single, Kenneth Nielsen 3. single, Allan "Lunten" Berndtz 4. single, Jonas "YoungGun" Kristensen

Mads Henningsen lagde ud, da han havde travlt med at forberede sig til aftenens lancierdans til Gallaften på VHG. Vi håber det gik ligeså godt med danseskoene som med tennisskoene, da Mads vandt sin kamp i matchtiebreak. Kampen endte dog uheldigt da modstanderen måtte trække sig efter et vrid på anklen i matchtiebreaken, hvor Mads var foran på point.

Derefter tabte herrer dog den første double med Mads og Allan "Lunten" Berndtz der havde sin førte optræden denne lørdag.

"Lunten" havde svært ved at få sit spil i gang, og måtte også lide et stort nederlag i hans egen single kamp. Stillingen var derfor 2-1 efter de første 3 kampe.

Dernæst trådte Kenneth Nielsen og Jonas "YoungGun" Kristensen på banen til deres double. De spillede en flot og spændende kamp, som blev vundet i matchtiebreak.

Jonas vandt herefter sin single igen i en tæt matchtiebreak, mens Kenneth måtte gå fra sin kamp uden sejr. Derfor endte holdkampen 3-3 og vi måtte derfor ud i endnu en Golden Match Tiebreak, som sidste gang mod Viborg faldte ud til vores fordel.

Igen faldt valget på Jonas "YoungGun" Kristensen, som kunne sikre Aars Tennisklub sejren og overlevelsen. Han tabte desværre i en tæt dyst 12-14. Randers vandt derfor holdkampen 4-3.

De 3 vundne kampe gjorde at Aalborg TK skulle vinde stort over Viborg, hvilket de ikke gjorde. Vi overlever i en stærkt 2. divionspulje, hvor kun to holdkampe blev tabt.

Opstart indendørs
30. september 2019