Kom til Åbent Hus i Aars Tennisklub
10. april 2019
Aars Tennisklub inviterer til Åbent Hus tirsdag den 23. april med masser af aktiviteter og gode tennisoplevelser for hele familien.

For alle dem, der altid har drømt om at spille tennis, er chancen der nu, når Aars Tennisklub, slår dørene op til Åbent Hus tirsdag den 23. april. Arrangementet løber af stablen fra kl. 17.00 til kl. 20.00 og bliver afholdt på klubbens anlæg på Sports Alle 6, Aars.

Prøv kræfter med tennis
Ved arrangementet har gæsterne ikke kun mulighed for at kigge nærmere på klubbens faciliteter men kan også få lejlighed til at prøve kræfter med tennisketsjer og bold. Klubbens trænere står klar til at give gæsterne en kort introduktion og give dem en forsmag på, hvad tennis har at byde på.

Alle er velkomne
”Vi håber, at rigtig mange har lyst til at opleve, hvor sjovt det er at spille tennis og lægger vejen forbi”, siger Bo Christiansen formand for senior/motionistudvalget. ”Modsat hvad mange måske tror, så er tennis en sport og motionsform, hvor alle kan være med – uanset alder og niveau. Hos os er der plads til både børnefamilier, der spiller for hyggens skyld, til motionister i alle aldre og til alle dem, der bare går efter at blive udfordret hver gang.”

Rabat for nye medlemmer
Bo Christiansen uddyber: ”Vi har et bredt udvalg af træningstilbud og med garanti også ét, der passer perfekt til de af vores Åbent Hus-gæster, der for alvor får smag for tennis. I dagens anledning giver klubben en ny ketsjer ved indmeldelse og gratis deltagelse i et intro-forløb. Har man en ketsjer får man et rør bolde.”
”Man behøver heller ikke at tænke på aftensmad, da klubben er vært ved en let aftensmad, så der er mange gode grunde til at besøge klubben”, afslutter Bo Christiansen

Aktiviteter for børnene
Tag også børnene med, da de har mulighed for at deltage i sjove aktiviteter på banerne. Til børnefamilier har klubben en helt speciel familierabat. Alle kontingentsatser kan ses på klubbens hjemmeside, hvor der også kan hentes yderligere oplysninger.

Volkswagen Aalestrup