Nyt træner 'Dream Team' i Aars Tennisklub
21. april 2019
Hvad har Manchester United, Caroline Wozniacki og Aars Tennisklub tilfælles? De har alle tre en større mængde DNA i trænersædet. De to første nævnte har haft det i et stykke tid, men fra dags dato kan Aars Tennisklub offentligøre vores nye træner team, som har massere af klub DNA.

Aars Tennisklub har sammensat et trænerteam af egne talenter - både træner- og spillemæssigt - som skal overtage den ledige trænerpost. Helt konkret bliver det søskendeparret Mads og Emma Henningsen som skal dele cheftrænerrollen. Ligeledes bliver Simon Degn, Anton De Linde, Priya Sivakumar, Monica Henningsen, Julie Mau Qvist og Anders Simoni alle en del af vores nye trænerteam. Alle har enten spillet, trænet eller gør det stadig i Aars Tennisklub. Det nye trænerteams klub-DNA og ungdommelighed kan vise sig at blive en stor gevinst for Aars Tennisklub ifølge bestyrelsesmedlem Jette de Linde.

- Erfaringer viser at, nærhed og trænere som haft en daglig gang i klubben skaber en god stemning og tryghed. Samtidig er et ungt trænerteam fantastisk, da de helt unge spillere har nogle at spejle sig i og se op til. Dette team har den klub-DNA som vi leder efter, udtaler hun.

Disse kriterier er helt sikkert noget den nye cheftrænerduo kan indfri. Mads, 18 år, har været i klubben siden 2007 og Emma, 20 år, siden 2008. Tilsammen har de næsten 10 års trænererfaring, som de tager med ind i jobbet, hvor i sær glæden ved sporten vil være i højsædet.

- Træningen skal være sjov for alle, men der vil selvfølgelig også være fokus på at udvikle sine individuelle kompetencer. På den måde skaber man de bedste forudsætninger for at kunne rykke sit talent, udtaler Mads.

Men de to cheftrænere kan bestemt ikke gøre det alene. De vil blive suppleret af en række hjælpetrænere, som også har haft deres daglige gang i klubben sammen med Mads og Emma. Og det er kun en fordel.

- Vi er et super sammentømret trænerteam, som har konkurreret på kryds og tværs, siden vores tid i klubben begyndte. Det gør at vi kender hinanden ud og ind, hvilket gør det nemmere at supplere og gøre hinanden bedre, siger Mads.

- Vi er alle forskellige både på og udenfor banen, hvilket kun er en styrke. Dog har vi en ting til fælles; vores store passion for tennisporten, supplerer Emma.

Selvom det kan lyde lidt underligt at man pludselig har fået titlen som cheftrænere, er de to Henningsen-søskende meget beærede over at have fået tildelt posten og den tillid som følger med. Og det er klart hvilket aftryk de gerne vil sætte på træningen. Begge vil gerne opfattes som den smilende og sjove træner, men det bliver bestemt også med fokus på hårdt arbejde.

- Men skal også arbejdes hårdt fysisk til træningerne. Vi skal hygge os og have det sjovt sammen, men det kræver også hårdt arbejde at udvikle sit talent som tennisspiller, udtaler Emma.

- Jeg vil altid gerne nørde i de tekniske fascetter af spillet og sørge for at holde folk oppe på tæerne, tilføjer Mads.

Mads, Emma og resten af 'Dream Teamet' starter deres cheftrænergerning i denne uge, og man har mulighed for at komme og møde dem på tirsdag når Aars Tennisklub afholder standerhejsning og Åbent Hus fra kl. 17.00.


Kalender
Julehygge
28. november 2019
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
Vesthimmerlands Kommune


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6