Standerhejsning og første uge på grus i Aars Tennisklub
28. april 2019
I sidste uge blev udendørssæsonen 2019 budt velkommen til Standerhejsningen 2019 i Aars Tennisklub. Begivenhed var blevet kombineret med et 'åbent hus'-arrangement, som tiltrak både nye nysgerrige sjæle og kendte ansigter. I alt valgte ca. 70 gæstende tennis-spillere at ligge vejen forbi Aars Tennisklub, hvor der var lagt op til både hygge, spisning og indvielse af grusbanerne.

- Vi oplevede et rigtigt flot og imponerende fremmøde. Det var endda en del flere en sidste år, så det er jo kun positivt, udtaler bestyrelsesmedlem Poul Erik Pedersen.

Der var stor interesse for tennisspillet denne aften. Så stor interesse, at medlemstallet også steg. I alt skrev 7 nye tennisspillere sig ind som medlemmer i Aars Tennisklub.

- Vi er meget stolte over at kunne indskrive så mange nye medlemmer på én aften. Det har jeg alligevel aldrig været med til før, siger Poul Erik.

Også det nye trænerteam var i aktion denne aften. Det var nemlig første mulighed for eksisterende og nye medlemmer at møde, hilse på og teste det unge 'dream team'. De unge trænere bestod med bravur, da der var massere aktivitet på de røde grusbaner hele aftenen.

Dagene efter Standerhejsningen bød også på sæsonens første træningsuge. Til de nye cheftræneres fornøjelse, gik ugen virkelig godt.

- Vejret var godt, fremmødet var godt og spillerne var glade. Det kunne ikke være meget bedre, udtaler cheftræner Mads Henningsen.

Udendørssæsonen 2019 er altså startet utroligt godt i Aars Tennisklub.

Aars Elforsyning