Dag og nat for Aars Tennisklubs to seniorhold
12. maj 2019
Der var dømt første turneringskamp i udendørssæsonen 2019 for både det kvindelige og mandlige seniorhold fra Aars Tennisklub, der begge spiller i 2. division. Damerne tog fredag hjemme på Sports Allé imod Støvring og herrerne måtte en tur til det aarhusianske Hasle, for at tage hul på sæsonen.

Kvinderne lagde stærkt fra land da de hev en 6-0 sejr i land. De gjorde simpelthen rent bord og afgav ikke et eneste sæt. Emma Henningsen endte endda med at uddele et par briller til sin singlemodstander, da Emma vandt 6-0, 6-0.

- Det var en nem dag på kontoret Det var som at se Arya imod the Night King. Vi spillede alle virkelig godt, fik en stor sejr og en fantastisk start på sæsonen, udtalte Emma efter holdkampen.

Til denne holdkamp var en velkendt ansigt i Aars Tennisklub vendt tilbage. Priya Sivakumar der ikke har spillet siden 2015, trådte igen på banen for Aars Tennisklub, da hun var kampens 4. single. Priya vandt sin kamp 6-1, 6-2 i sin comeback kamp, men lover, at hun har meget mere at give af.

- Det var super fedt at gøre comeback. Jeg følte dog ikke helt at jeg levede op til "den gamle Priya", da jeg ved at jeg kan spille på et højere niveau, sagde hun.

Til spørgsmålet om hvor meget hun har savnet at spille i Aars Tennisklub på en skala fra 1 til 10 lød svaret:

- 10. Klubben er mit andet hjem og jeg føler mig altid godt tilpas når jeg er ude i klubhuset.

Stine Jacobsen og Lenette Pedersen vandt også deres kampe stort i to sæt og uddelte begge et enkelt æg til deres modstandere.

Syd af E45 i Hasle var historien dog lige omvendt, hvor herrerne måtte gå skuffede fra banen med et 0-6 nederlag.

Mads Henningsen spillede et tæt første sæt men tabte i to sæt, Jonas "Young Gun" Kristensen tabte i to sæt og Kenneth Nielsen var tæt på med sætbolde i begge sæt, men tabte også i to.

Allan "Lunten" Berndtz var utroligt tæt på at vinde første sæt af hans kamp med smed en 5-1 føring. Efter kampen var ordene få.

- Det var en hård kamp. Jeg var gal, lød ordene fra Allan efter nederlaget.

Det var altså en hård eftermiddag i det aarhusianske for Aars-herrerme og en hård start på turneringen.

- Men vejret var fremragende, slutter Jonas.

Sæsonen er kun lige begyndt og den er lang, så der er ingen grund til at føle sig hverken for sikker eller for opgivende. Damerne spiller næste gang i Skive d. 24 maj og herrerne tager d. 25 maj hjemme imod Højbjerg.

Aars Elforsyning