En ny og en gammel kending tørnede ud for Aars Tennisklub
8. juni 2019
I den sidste runde af udendørssæsonen holdturnering inden sommerferien måtte damerne en tur til Hjørring og herrerne tog hjemme på Sports Allé imod Risskov. Der var vigtige point på spil for begge hold. Damerne skulle solidificere deres position som tophold i deres 2. divionspulje og herrerne var på jagt efter sæsonens første holdsejr, for at komme væk fra bunden af deres pulje, inden sæsonen blev sat på pause.

Damerne var allerede svækket fra start, da de kun kunne stille med tre spillere. Dermed havde man automatisk tabt en singlekamp og en doublekamp inden dagen overhovedet var startet.

- Det er ikke ligefrem en optimal start, men så må vi jo bare vinde resten, lød det fra Monica.

Holdet bestod af Lenette Pedersen, Monica Henningsen og Pernille Nikolajsen, hvor sidstnævnte gjorde comeback på tennisbanen og for Aars Tennisklub efter 4 års pause. Pernille fik dog en noget hård medfart i sin comeback-kamp, da hun tabte sin singlekamp i to sæt.

- Selvom jeg tabte, er jeg superglad for at være tilbage på tennisbanen. Jeg håber også at figurere omkring holdkortet når vi starter op igen efter sommerferien, lød det fra Pernille.

Lenette og Monica vandt begge deres singlekampe og den double de spillede sammen på fornem vis. Derfor endte holdkampen 3-3 og skulle afgøres i et 'golden set', hvor en af holdkampene bliver spillet igen, dog som en match-tiebreak, som er en tiebreak til 10 point. Doublen skulle spilles igen, og det blev desværre til et nederlag på 6-10 til Lenette og Monica, hvilket betød, at holdkampen blev vundet af Hjørring 4-3.

Trods nederlaget, slutter damerne som nr. 1 inden pausen, og kan tage på sommerferie med god samvittighed.

Herrerne måtte blev dog udsat for en noget værre start på sommerferien, da de hjemme tabte stort til Risskov. Holdet bestod af Mads Henningsen, Jonas "Young Gun" Kristensen, Kenneth Nielsen og debutant på seniorholdet Anders Simoni.

Mads spillede trods nederlag godt, Jonas kom på overarbejde mod en elite veteran og Kenneth og Anders tabte begge deres kampe med cifrene 0-6, 2-6. Selvom vores unge debutant, Anders, røg ind i et noget stort nederlag, er det ikke noget som har taget gejsten fra ham.

- Det var fedt at få lov at spille med på seniorholdet for første gang. Selvom det ikke blev til en sejr, er der stadig mange positive ting vi kan tage med os videre. Vi må prøve igen til august, lyder det ganske velovervejet fra Anders.

Allerede inden doublerne var holdkampen altså afgjort. Jonas og Kenneth tabte deres double 2-6, 4-6, hvor køligheden manglede på de afgørende bolde, og Mads og Anders tabte klart 1-6, 1-6 i deres double. Dermed blev herrerne altså sendt på sommerferien med et 0-6 nederlag.

- Indtil videre har det været en hård sæson for os, hvor vi på trods af gode kampe ikke har mødt den store medgang. Men så længe gruset er rødt, bolden gul og blodet pumper igennem vores kroppe, giver vi ikke op, udtaler Jonas "Young Gun" Kristensen med ild i øjnene.

Dermed går Aars Tennisklubs senior hold på sommerferie, på to vidt forskellige positioner i deres puljer. Damerne starter sæsonen op igen hjemme i Aars Tennisklub mod Aalborg T.K. fredag d. 9. august og herrerne, der også skal møde Aalborg T.K. i efterårssæsonens åbning, spiller i Aalborg lørdag d. 10 august.

Opstart indendørs
30. september 2019