Ny formand giver medlemmer sved på panden
1. juli 2019
I søndags søsatte vi i Aars Tennisklub et nyt koncept, for at styrke klubbens medlemmer både socialt og fysisk. Vores formand havde med hans baggrund i Forsvaret sammensat et cirkeltræningsprogram, som skulle udfordre klubbens medlemmer fysisk på en anden måde end gennem tennis. Samtidig var det ligeså meget for hyggens skyld, og hygget det blev der ifølge formand og cirkeltrænings-instruktør, Jesper Kristensen.

- Vejret var fantastisk og vi fik tæsket vores kroppe lidt igennem. De fleste var ret flade bagefter, så det var jo en succes. Der var god stemning blandt de deltagende, hvor man også kunne ane smil engang imellem.

En af de deltagende var formandens egen storebror og fast 2. single på herreholdet, Jonas "Young Gun" Kristensen. Han har valgt at dedikere noget af sin sommer til at komme i topform til udendørssæsonen går i gang igen, så han ville ikke lade muligheden for at snige endnu et træningspas ind gå sin næse forbi.

- Min egen præstation i dag vil jeg vurdere som udemærket, hvis jeg selv skal sige det. Formanden er en hård karl, når det kommer til styrketræning, men det var en hyggelig og udbytterig søndag formiddag. Det var både sjovt og udfordrende at bruge sin krop på en lidt anderledes måde end man er vant til. Jeg håber cirkeltræningen vender tilbage igen på et andet tidspunkt.

Jonas og resten af Aars Tennisklubs medlemmer kan være ganske rolige, da denne omgang styrketræning ikke var en engangsforestilling.

- Vi regner med at afholde konceptet igen på et tidspunkt. Måske i forbindelse med nogle af de andre aktiviteter der sker i klubben, så vi kan få flere deltagere, lyder det fra Jesper.

NCO byg, Aars A/S