Slutspurten indledt for Aars Tennisklub
12. august 2019
Udendørssæsonen 2019 lakker stille og roligt mod enden og de sidste par ugers tennis skal spilles færdig. For Aars Tennisklubs seniorhold betyder det samtdig to vidt forskellige ting: damerne skal forsvare deres 1. plads, mens herrerne skal forsøge at komme væk fra bunden og nedrykningspladserne. Inden weekendens kampe, var dette damerns sidste holdkamp, mens herrerne manglede tre holdkampe.

Runden begyndte fredag aften hjemme på Sports Allé 6, hvor damerne tog imod Aalborg T.K, som med deres 2. plads i puljen, må siges at være førsteudfodrer til Aars Tennisklub. Det startede skidt før det overhovedet var kommet igang, da vores sikre 1. single Lenette Pedersen, måtte melde fra pga. sygdom. Det betød, at allerede inden gruset var blevet betrådt, var man bagud 0-2. Det kampklare spillere var Emma Henningsen, Monica Henningsen og Stine Harrits Jacobsen.

Monica og Emma tabte begge deres single kampe. Monica måtte se sig slået i to sæt i en kamp hvor hendes førsteserv, efter eget udsagn, var ikke eksisterende. Hun fik dog skrabet tre partier sammen med hjælp fra hendes returneringer. Emma var ude i en tæt kamp der måtte afgøres på matchtiebreak efter at have tabt 1. sæt.

- Da jeg først fik brudt i andet sæt vidste jeg, at jeg ville vinde det, lød det fra Emma efter kampen.

Dog viste hendes modstander sig for stærk matchtiebreaken, som hun vandt 10-5.

Det så anderledes ud i Stines kamp, som blev vundet overbevisende i to sæt, hvor hun fik lov til at uddele et 'æg' og var efter kampen meget begejstret for hendes stopbold-vinderslag.

Stopbolden vendte tilbage som en afgørende faktor i den sidste double der blev spillet af Emma og Stine. Her var det dog Emma der fik lov at vise sig frem med en flugtning som hun ligger helt død på matchbolden i ren Roger Federer-stil, og kunne dermed sikre damernes 2. sejr i holdkampen.

Selvom damerne samlet ender med et 2-4 nederlag, ligger de stadig nr. 1 i deres pulje.

Herrerne måtte ud i noget af en maratonkamp, der pga. regn måtte strække sig over to dage. De skulle en tur til Aalborg og holdet bestod af Mads Henningsen, Jonas "Young Gun" Kristensen, Kenneth Nielsen og Simon Degn, der var med på et afbud fra Anders Simoni, der skulle til førstehjælpskursus.

Lørdag nåede de kun at spille en single og en doublekamp til ende, begge nederlag med sammenlagt ét parti til Aars Tennisklub, inden himlen åbnede sig og det væltede ned med vand.

- Det her må være sådan de havde det på Roskilde Festival i 2007. Eller Smukfest i år, lyder det fra en tydelig irriteret Jonas "Young Gun" Kristensen.

Herrerne måtte genoptage kampene dagen efter, men lige lidt hjalp det. Alle kampe blev tabt, hvor kun Mads og Kenneth spillede tætte kampe som henholdsvis blev afjort i tiebreak og matchtiebreak.

Dermed ender holdkampen med et nederlag på 0-6 og overlevelse synes umuligt. Vi håber Anders bestod sit førstehjælpskursus, så han kan få genoplivet håbet om overlevelse i 2. division.

Herrerne spiller næste kamp på lørdag i Brabrand, mens damerne er færdige for i år og må bede om hjælp andetsteds fra, for at 1. pladsen skal holde hjem.

Opstart indendørs
30. september 2019