Young guns igen i kamp for Aars Tennisklub
19. august 2019
Lucas Krog Pedersen og Viktor Bror Kristensen var igen i denne weekend ude og spille holdkamp for Aars Tennisklubs farver. Drengene mødte endnu engang modstand fra Søhøjlandet, denne gang Silkeborg ØBG, som var på besøg i Aars lørdag eftermiddag.

Drengene lagde ud med at spille doublen. Her blev deres stamina og tålmodighed virkelig sat på prøve, hvilket var et gennemgående tema for hele holdkampen. Den maraton-agtige kamp endte desværre til silkeborgensernes fordel, der vandt dagens første kamp 6-4, 7-6.

Der var ikke meget tid til at restituere, da singlerne blev sat igang efter en kort vandpause. Første kamp færdig var Lucas, der måtte gå fra banen med et nederlag på 3-6, 0-6. Lucas gjorde alt hvad der stod i hans magt for at stoppe sin modstander, men det var desværre ikke nok denne dag. Dermed var Silkeborg ØBG sikre på den samlede sejr uanset resultatet i den sidste single.

Her var det Viktor som skulle forsøge at pynte på resultatet. Dette lykkedes også for den unge aarsianer, der efter en nervepirrende og utrolig tæt kamp kunne gå fra banen med en sejr på 7-5, 6-4.

Samlet set endte holdkampen med et 1-2-nederlag, hvilket også var drengenes andet nederlag i træk. Dette kan dog ikke slå de to young guns ud af kurs.

- Resultatet rør slet ikke de tennis-glade drenge. De er allerede videre og forbereder sig på næste holdkamp i Aalborg i weekenden, hvor vi håber på godt vejr og et par sejre, lyder det fra Bolette Kristensen, mor til Viktor.

Julehygge
28. november 2019