Sæsonen bliver så småt rundet af
20. august 2019
Udendørssæsonen 2019 er så småt ved at være ved vejs ende. For Aars Tennisklubs dame- og herrerhold betyder det to forskellige ting. En god og en dårlig ting. Vi starter med det gode.

Damerne forbliver i 2. division efter en uhyre tæt afgørelse i weekendens kampe. Oprykningen var efter damernes nederlag til Aalborg forrige weekend ude af deres hænder, hvor de skulle have hjælp fra Støvrings ditto. Støvring kom dog aldrig til undsætning, da de tabte til Aalborg TK. Dermed rykker aalborgenserne forbi Aars Tennisklub i 2. division og nupper oprykningspladsen. Og som om at blive slået på målstregen ikke var nok, så gik Skives damer snert forbi og tog 2. pladsen i puljen, efter en tilstrækkelig sejr over Hjørring. Aars Tennisklubs damer ender altså på en 3. plads i puljen og forbliver i 2. division efter en flot sæson.

- Vi var meget uheldige med at blive ramt af sygdom i den sidste kamp mod Aalborg TK, men sådan er det desværre. Jeg syntes vi har spillet en god sæson med mange fine sejre og god kvalitet på holdet, udtaler Emma Henningsen.

Selvom der ikke var noget at spille for, da Aars Tennisklubs herrerholdet inden weekendens kamp var rykket ned, mødte de op til 2. sidste runde af udendørssæsonen med oprejst pande i Brabrand. Anders Simoni var tilbagevendt efter et succesrigt 1. hjælpskursus, klar til at se, om patienten kunne genoplives en smule. Selvsikkerheden fra Anders var i hvert fald ikke til at tage fejl af da holdet møder ind.

- Består alle ikke?, udtaler han.

Desværre var der ikke meget af komme efter i Brabrand lørdag eftermiddag. Nederlaget på 1-5 talte sit klare sprog, og cementerede derfor desværre holdets nedrykning fra 2. division. Kun Kenneth Nielsen formåede at vinde sin kamp, så nullet i det mindste blev fjernet. Havde man haft de berømte marginaler kunne flere kampe dog have været vundet. Anders spillede en fin kamp og Kenneth og Mads spillede en tæt double. Jonas "Young Gun" Kristensen tabte derimod sin single klart og det var der en årsag til.

- Jeg var i byen til kl. 06.30, lød det fra en noget udmattet Jonas efter dagens holdkamp.

Herrerne kan stadig nå at pynte lidt på den overordnede score i puljen på lørdag, hvor de hjemme tager imod Silkeborg, som også er sæsonens sidste kamp.


Kalender
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
OK Benzin


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6