Sæsonafslutning i Aars Tennisklub
14. oktober 2019
I fredags fik Aars Tennisklubs juniorer lukket udendørssæsonen ordentlig ned med fest, underholdning og prisuddeling. Vild med Dans var blevet sat som 2. prioritet denne aften, hvor der blev sendt medaljer ud til "Årets Spiller", "Årets Kammerat" og "Årets Juniorklubmester" for både drenge og piger. Der blev også overrakt en medaljer til to unge gutter for deres præstation i holdturneringen.

Først og fremmest gik "Årets Spiller" i Aars Tennisklub til Viktor Bror Kristensen, som har haft en flot udendørssæson. Hans præstationer og udvikling var da heller ikke gået cheftræner Mads Henningsens næse forbi.

- Viktor har holdt et højt niveau over hele sæsonen, hvor han har vundet rigtig flotte holdkampe og vist en stærk vilje for at vinde. Han har et stort potentiale, og det bliver spændende at følge ham fremadrettet, lyder det fra cheftrænere.

"Årets Kammerat" blev Stine Fruergaard Nielsen, som lynhurtigt har fået en stor indflydelse på livet i Aars Tennisklub. Cheftræneren uddyber:

- Stines udvikling er gået sindssygt hurtig det sidste halve år i klubben både på og udenfor banen. Især har hun gjort sig positivt bemærket blandt trænere og spillere i klubben udenfor banen, fordi hun er en yderst venlig person og en rigtig god kammerat. Hun er med til at gøre Aars Tennisklub til et hyggeligere sted at være.

"Årets Juniorklubmester" blev hhv. Julie Mau Qvist i pigerækken og Marcus Krog Pedersen i drengerækken. Begge vindere blev fundet efter nogle tætte interne kampe juniorerne i mellem. Om de to vindere havde cheftræneren følgende at sige:

- Julie har hele sæsonen spiller med et solidt og stærkt niveau, så det er virkelig en fortjent sejr. Det samme er Marcus', som var op imod spillere som har trænet mere end ham. Han er først begyndt at spille fast i klubben fra august i år og så har han været på vores Tennis Camp sidste år og i år. Det gør hans sejr meget imponerende.

Til sidst blev der også overrakt to sølv medaljer til Viktor Bror Kristen og Lucas Krog Pedersen for deres flotte udendørssæsonen, hvor de tit kom op imod rigtig stor modstand. De endte altså på en 2. plads i deres pulje.

Udover medaljeoverrækkelse i lange baner, havde vi også besøg af HIMBULA, Himmerlands Bueskyttelaug og Buejægere, der udfordrede vores juniorer til at skifte ketcheren ud med bue og pil, og skyde til måls, hvilket alle deltagere klarede flot. Det gik faktisk så godt at mor til Lucas, Marcus og Alexander, Marlene, overvejede at købe bue og pil med hjem, så hendes drenge fremover kunne skaffe aftensmad i ægte "Nak og Æd-"stil. Forslaget blev dog ikke vel modtaget af super skytterne, så der kunne der altså ikke spares i madbudgettet.

Vi fra Aars Tennisklub vil gerne sige tak for en god udendørs sæson og en rigtig hyggelig aften. Vi glæder os til flere fremragende stunder med jer og husk indendørssæsonen er startet!


Kalender
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
Coolsport


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6