Krog Pedersen-brødrende på nye medajletogt
10. januar 2020
Lige inden 2019 blev til 2020 fik Lucas, Marcus og Alexander Krog Pedersen lige presset endnu en tennisturnering ind i det tætte juleprogram, inden de skulle ud og skyde nytårskrudt af og byde det nye år velkommen. Denne gang var de taget en tur til Ryomgård Open den 29. december for at deltage i årets sidste turnering på JTU's Skumtennis Tour, og det skulle vise sig at være yderst indbringende for de tre brødre.

Lucas sejrede suverænt i hans U12 pulje og vandt guld. Det gjorde han på baggrund af en fremragende præstation idet han ubesejret gik igennem stævnet og vandt alle hans fire kampe. Kampene, der bliver spillet på tid, 12 minutter pr. kamp, endte som følgende: 5-1, 5-1, 5-0 og 3-1 i Lucas' favør. Med hans overbevisende spil, kunne han altså sikre sig endnu en guldmedalje til samlingen derhjemme.

Marcus og Alexander kom på lidt større opgaver i deres puljer. Marcus går igennem en utroligt tæt pulje med ét nederlag og tre sejre, hvoraf den ene kom efter et skadesafbud fra modstanderen. Det resulterede i en sølvmedalje til Marcus, efter en drabelig sidste kamp, hvor tiden udløb ved stillingen 2-2. Heldigvis var Marcus foran 40-15 i det igangværende parti og blev dermed erklæret vinder af kampen.

Alexander var kommet i den nok sværeste pulje til stævnet og måtte virkelig kæmpe sin sag i hans pulje. Han tog udfordringen som en mand, men måtte erkende at modstanden var for stor. Alexander taber tre ud af fire kampe, hvor han dog ligeså godt kunne have vundet den sidste. Ligesom hans tvillingebror spillede han en tæt sidste kamp, men måtte se sig snævert slået med 2-3. Han ender på en flot 3. plads i hans pulje og sikre sig dermed en bronzemedalje.

- Det er fedt at se de tre gutter her bare rejser Jylland rundt for at spille tennis. De er ligeglade med hvem de skal op i mod og tager bare udfordringerne i stiv arm. Det er især imponerende af Marcus og Alexander som kun har været i gamet siden august. Det er stærkt at være vidne til, udtaler træner i Aars Tennisklub Søren Ilsø Mahneke.

Det endte altså med en flot medalje til alle tre ved stævnet i Ryomgård og alle tre glæder sig allerede til det nye tennisår, som allerede har den første turnering planlagt. Den 2. februar drager Lucas til Hobro, mens Alexander og Marcus tager til Skive, hvor de skal spille både single og double.

OK Benzin