3 styks medaljer med hjem til Aars Tennisklub
23. februar 2020
Fire unge gutter fra Aars Tennisklub drog i weekenden mod Hørning for at spille skumtennis turnering arrangeret af JTU i Hørning, sydvest for Aarhus. Den sædvanlige trio bestående af tvillingerne Marcus og Alexander Krog Pedersen og deres lillebror Lucas Krog Pedersen, havde fået en ny følgesvend med på tur, Viktor Bror Kristensen, som også spiller for Aars Tennisklub.

Lucas og Viktor kom i samme pulje under U12-rækken, som bestod af to puljer med fire spillere i hver. Det betød at der skulle spilles et indbyrdes opgør mellem de to tennistalenter fra Aars. Dette opgør skulle allerede spilles i 1. runde, hvor det blev Viktor der trak det længste strå med en 3-1 sejr over Lucas. Dermed blev det op af bakke for Lucas fra start af, men den sejlivede knægt lod sig ikke kue. Fra nederlaget spiller Lucas fire kampe og afgiver heri sammenlagt kun ét parti. Der blev delt æg ud til højre og venstre, og dermed endte Lucas på en flot 3. plads til stævnet efter en overbevisende 3-1 sejr i bronzekampen mod nr. 2 fra den modsatte pulje.

Viktor stryger ubesejret igennem hele puljespillet og ender dermed i finalen for U12-rækken mod nr. 1 fra den anden pulje. Her mødte Viktor dog sin overmand da han måtte tage sig til takke med en 2. plads til stævnet efter nederlag i finalen.

Marcus og Alexander ender også i samme pulje i den kombinerede U14/U16-række. Dette betød fra start af at tvillingerne, der er 12 år gamle, skulle ud og bokse med nogle svære og ældre modstandere. De følger hinanden, som i mange af deres livs facetter, pænt ad da begge spillere vinder deres første kamp og taber deres anden. Herefter må Alexander dog desværre udgå, da hans ryg bliver for belastet, og beslutter at det mest fornuftige er at stoppe. En meget moden beslutning for en ung gut, som bare gerne vil spille tennis.

I mellemtiden kæmper Marcus videre og ender i bronzekampen, som han overbevisende vinder med 5-0 og får en meget fortjent bronzemedalje med hjem. Der var samtidig tid til lidt selvrefleksion fra den unge Marcus, da han mødte en spiller som han tidligere havde mødt til en turnering i Silkeborg.

- Han kørte mig fuldstændig over sidst jeg spillede imod ham, men denne gang endte vi hele tiden i 40-40 i partierne. Selvom jeg ikke vandt, kunne jeg alligevel mærke at jeg er blevet bedre, udtaler Marcus.

Dermed blev endnu en turnering gennemført, hvilket denne gang betød på en medaljehøst på tre ud af fire mulige medaljer, og mon ikke det var blevet fuldt hus, hvis ikke Alexander måtte trække sig.

De unge gutter turnere nærmest landet rundt i øjeblikket og er til turneringer i hele jylland. Snart går turen til Sønderborg og der er flere turneringer planlagt i fremtiden. Ved spørgsmålet om det ikke bliver nogle lange dage og hvad de syntes om det svarer mor, Marlene Krog Pedersen:

- Drengene elsker det.

DathoPrint Aps