Aars Tennisklub genåbner under anbefalede restriktioner
24. april 2020
I mandags var der en modificeret standerhejsning for at byde udendørssæsonen 2020 velkommen, og i dag kan vi så meddele at vi i Aars Tennisklub så småt begynder at genåbne vores aktiviteter på banen.

Alt er dog slet ikke som det plejer endnu. Vi er underlagt en del restriktioner, som skal sørge for at smitterisikoen for COVID19 holdes på et minimum. Derfor kan vi heller ikke køre træningshold, som vi plejer lige nu, da der højest må være 10 personer på anlægget af gang. For ungdomsspillere laves der mindre hold, og alle vil høre nærmere herom fra trænerne. Træning af ungdomsspillere vil primært foregå tirsdag og torsdag.

I Aars Tennisklub har vi udarbejdet nogle forhold, som skal overholdes for at genåbningen kan opretholdes:

1. Vi skal efterleve DIF/DTF og DGI´s råd på bedste måde, så disse skal læses før brug af klubbens anlæg. De kan findes på vores Facebook-side eller ved at klikke på dette link:

2. Man må kun gå ind i klubhuset for at hente nøgler til banerne.

3. Handicaptoilettet kan bruges i nødstilfælde - husk at rengøre. Alt øvrigt område er afspærret og må ikke anvendes.

4. Der er sæbe på alle baner til vask af hænder. Man skal selv medbringe sprit og engangshandsker, såfremt man foretrækker at anvende disse værnemidler.

5. Man skal booke bane - spiller man double, skal man booke 2 baner, således at vi sikre, at der max er 10 spillere på anlægget (5 baner á 2 spillere)

6. Man opfordres til at forlade anlægget efter spil, men kommer man ikke over 10 på anlægget kan man sætte sig på udendørsbænkene og nyder medbragt kaffe/mad. Husk at rengøre efter.

Alle seniorspillere bedes booke baner efter ovennævnte regler, så lang tid at vi skal overholde begrænsningen på 10 spillere - det gælder også til de normale træningstider mandag, tirsdag og torsdag incl. super seniorer om formiddagen. Det bliver ikke helt på de sædvanlige sociale måde, vi kan starte op - desværre - men gør vi alle en indsats for at mindske smittespredningen, bliver restriktionerne nok lempet noget op efter den 10 maj - det må vi håbe på.

Har man spørgsmål er man velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Vi glæder os til at se jer!

Aars Elforsyning