Rangliste regler
Udfordringsregler for brug af ranglisterne.

Listen er beregnet for alle tennisklubbens medlemmer.

Har du lyst til at spille nogle spændende kampe og se, hvor du styrkemæssig ligger i forhold til andre, er det bare med at spille sig ind på listen. Du kontakter din træner for at komme på listen eller send en mail til klubben for at komme på listen. Der er oprettet liste både for damer og herrer samt for junior, der også gå ind i seniorrækkerne.

Du kan udfordre hvem som helst på listen, bare du følger nedenstående regler.
  1. En kamp spilles bedst af 3 sæt.
  2. Du må kun reservere én kamp ad gangen.
  3. Kampen skal afvikles inden for 14 dage.
  4. Du kan udfordre 5 pladser op.
  5. Du kan 2 gange om året lave en spring udfordring uden hensyn til din egen pladsering.
  6. Vinder du kampen, indsættes du lige over modstanderen, således at alle under rykkes én plads.
  7. Hvis du taber til en spiller, kan du først udfordre vedkommende igen efter 2 uger.
  8. Som ny på ranglisten kan du udfordre, hvem du vil første gang. Taber du, indsættes du i bunden af listen.
  9. Resultatet skal vinderen indkode her på hjemmeside under registre kamp. Koden bliver udleveret ved, når du bliver oprettet. Koden er "rang".
  10. Seniorudvalget kan til enhver tid indsætte eller slette spillere på listen, hvis de finder det nødvendigt.
Alle kampe spillet i sommerturneringen og klubmesterskaberne tæller som kampe på ranglisten. HUSK at få dem registreret.

Spørgsmål vedr. listen kan rettes til træning/turneringsudvalget. Dette gælder også ved tvistigheder.

NCO byg, Aars A/S